Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Síelés képes leírás - Utazás.tlap.hu
részletek »

Síelés - Utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazas.tlap.hu » Síelés
Keresés
Találatok száma - 8 db
Kedvezményes síbérletek

Kedvezményes síbérletek

Oldalunkon Ausztria sípályáinak leírásai mellett a látogatók akár 5-40%-os kedvezménnyel síbérleteket is válthatnak a kiszemelt síterepre. A síterepeket abc sorrendben, és tartományonként dolgoztuk fel, hogy látogatóink könnyebb megtalálják a keresett pályákat. A pályákhoz rögtön szállásokat is ajánlunk, így egy helyen megszervezhető egy síút.

Síbiztosítás

Síbiztosítás

Sibiztosítás, sielés biztosítás Ha síelni, vagy snowboardozni indulunk külföldre mindenféleképpen érdemes előre tájékozódni, melyik biztosító milyen feltételekkel, esetleg kiegészítő modulokkal vállalja a veszélyes sportból eredő kockázatokat. Mivel a síelés lényegesen nagyobb kockázatokat rejt magában, mint egy városnéző séta, vagy egy tengerparti napfürdőzés, belátható, hogy egy átlagos utasbiztosítás nem, illetve csak bizonyos kiegészítésekkel együtt lehet képes a síelésből eredő különféle kárügyeink rendezésére.

Síelés, szállás Ausztria - Landhaus Hubertus

Síelés, szállás Ausztria - Landhaus Hubertus

Ausztriai síszállásunk Salzburg tartományban a Ski Amade sírégió leghóbiztosabb északi fekvésű hegyeinek lábánál egy hangulatos kis faluban Wagrainban található. Töltődjön fel nálunk, legyen szó téli síelésről, vagy nyári kirándulásról, családi panziónk a Landhaus Hubertus kitűnő kiindulópont lehet

Utazás magazin hírek
A mobilár is lecsúszhat a téli lejtőn
A mobilár is lecsúszhat a téli lejtőn Hogyan használhatják a síelők legjobban a mobiltelefonjukat, amikor képeket küldenek haza a barátaiknak, rokonaiknak? Melyik a legjobb megoldás: vegyünk egy helyi SIM kártyát, válasszuk a hazai szolgáltatónkat, vagy használjunk egy nemzetközi SIM kártyát? A következő hetekben a síelők a világ minden táján elözönlik a síparadicsomokat és a havas lejtőket. Érthető...
Szükségállapotot vezettek be Bangkokban - Thaiföld most nem jó úticélnak bizonyul
Szükségállapotot vezettek be Bangkokban... A thaiföldi kormány szerdától Bangkok területére és egyes környező...
Az európai nagyvárosok közül Budapest a befutó uticél: a magyar főváros a legolcsóbb
Az európai nagyvárosok közül Budapest... Rövid időre meglátogatna egy európai nagyvárost, és közben nem szeretne...
Síelők - A síutak szakértője

Síelők - A síutak szakértője

Mindent megtalálsz egy helyen. Legyen szó síbérletről, kölcsönzésről, esetleg szállásról, nálunk mindent megtalálsz, amit a síeléssel kapcsolatos.

Sítúra - Travel Explore

Sítúra - Travel Explore

A tél beálltával vérszemet kapnak a síelés szerelmesei. Bőszen bújják az időjárási oldalakat és nézik a hójelentéseket, hogy melyik síterepen mekkora és milyen minőségű már a hó. Hazánk sajnos nincs túlzottan bőlére eresztve első osztályú sípályákkal, de a Karpátok hegyei néhol már ősszel is kiválóan alkalmasak, hogy ezen téli sportnak hódoljunk. Ha a környező országok sípályái Önnek nem lennének megfelelőek, akkor forduljon a Travel Explore ?hoz. Cégünk Szlovákián kívül Spanyolországba és Franciaországba is rendszeresen szervez síutakat és az sem gond, ha a sítúrán résztvevőknek nincs meg minden szükséges felszerelése, mert a síútjaink úticéljául szolgáló síparadicsomok felszerelés kölcsönözőivel partneri kapcsolatban állunk, így olcsóbban bérelhet, jobb minőségű felszereléseket ha velünk utazik. Ha eldöntötte már hogy idén télen az igazi pihenést Önnek a lesiklás jelenti majd, akkor nézze meg sítúráink időpontját és az általunk kínált szállás lehetőségeket weboldalunkon.

Síutak, síbérletek Ausztriában

Síutak, síbérletek Ausztriában

Kedvezményes síbérlet árak Ausztria magyarok által legkedveltebb síterepeire. E mellett még részletes síterep leírások, interaktív és letölthető sítérképek, síutak, síszállások és sícsomagok találhatóak az oldalon komoly fényképes dokumentációval. Az országban szinte egyedülálló módon a síbérletek 3-15% kedvezménnyel akár online is megrendelhetőek. Az oldalon a téli szezonban 500-nál is több szállás foglalható mindenféle minőségben és kategóriában. Fizetni készpénzben és átutalással, forintban és euróban is lehet.

SnowTrex

SnowTrex

Síutak Téli utak: Több, mint 700 síút az Alpok TOP-úticéljai garantálják a felejthetetlen téli üdülést vagy síüdülést. Síutaink általában a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: - 7 napos szállás szombattól szombatig, részben ellátással - 6 napos síbérlet - a legtöbb esetben 7 napos síelési lehetőség (amennyiben meg van hirdetve) - Lelkes idegenvezetés - Extrák: kurzusok, felszereléskölcsönzés - Kedvező árak hógarancia

Téli ajánlatok

Téli ajánlatok

Kedvedre válogathatsz a legnagyszerűbb európai síparadicsomok között. Ausztria, Olaszország, Franciaország, és Svájci síterepek minden mennyiségben. Találd meg a neked legmegfelelőbbet!

Tuti menü