Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üdülési jog adás - vétel képes leírás - Utazás.tlap.hu
részletek »

Üdülési jog adás - vétel - Utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazas.tlap.hu » Üdülési jog adás - vétel
Keresés
Találatok száma - 4 db
Üdülési jog bérbeadása

Üdülési jog bérbeadása

Amennyiben idén nem kívánja felhasználni üdülési hetét, segítünk annak bérbeadásában. Így nemcsak a már befizetett fenntartási díj összegét kapja vissza, de plusz bevételre is szert tehet. Tekintse meg bérbeadó heteinket! Amennyiben elcserélné üdülési hetét més szállodákba, forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk tagsági díj befizetése nélkül biztosít Önnek cserelehetőséget, akár hazánkban, akár külföldön szeretné igénybevenni azt.

Üdülési Jog Értékesítés

Üdülési Jog Értékesítés

Szeretne venni, eladni, cserélni, bérbe adni, hirdetést feledni? Szeretne többet tudni az üdülési jogról, az üdülőkről, az eledókról, a csereszervezetekről? Ajánlom Önnek ezt a weblapot! Fogalmak - Bevezetés Az üdülési jogok vétele, eladása mindig egy üzleti beszélgetéssel kezdődik kedves érdeklődő, ahová Ön egy meghívás alapján elmegy. Ahhoz, hogy tárgyalóképes legyen, a nagyon megnyerő vagy lehengerlő modorú üzletkötővel, tisztába kell lenni az alap fogalmakkal. Ezeket gyűjtöttem össze - szerintem - fontossági sorrendben. Az üdülési jog (timeshare) midig egy konkrét üdülőre, az üdülő egy adott apartmanjára és az üdülési naptár egy meghatározott üdülési hetére vonatkozik. Az üdülési jog egy üdülő és az üdülőhöz tartozó szolgáltatások bérletéről, használatáról és tulajdon jogának megszerzéséről szól. Az üdülési jog pénzel megvásárolható, üdülési hetenként más és más tulajdonosokkal, közös ingatlan tulajdonjogának megszerzését jelenti. Ha vásárolni szeretne, előbb tájékozódjon, igyekezzen tisztázni a fogalmakat, mert különben becsapottnak érzi majd magát. Találjon legalább egy üdülési jog tulajdonost, akivel személyesen beszélhet. 'Jövőbeni üdülésekbe egyszer egy nagyobb összeget befektetve, Önök - mint üdülőjog tulajdonosok - egy életre biztosíthatják maguk, családjuk és későbbi örököseik üdüléseit. Állandóságra, biztonságra és garantált minőségre vágynak.'

Üdülésijog

Üdülésijog

Reméljük hamarosan Ön is közénk tartozik majd ! De tudja-e hogy mi az amit ajánlunk ? Egy olyan nyaralási lehetőség amely tökéletesen kielégíti a világot meghódítani vágyók igényeit. Ha üdülését kényelmesen gondtalanul szeretné eltölteni az Ön által kiválasztott országban elegáns környezetben, olvassa tovább ajánlatunkat ! Egy nyaraló vagy hétvégi ház tulajdonosa minden szabadidejét kertjének gondozásával, házának takarításával, állagmegőrzésével tölti. Persze nemcsak a szezonban, hanem a fennmaradó 9-10 hónapban is. A téli időjárás okozta károkat nyáron, a szabadság ideje alatt lehet csak helyrehozni, hiszen akkor van rá idő. Nagyon ritkán fordul elő, hogy gondtalanul pihenhet, mert mindig akad valami tennivaló a ház körül. Ez persze általában nem várt kiadást is jelent, ami jogosan borzolja az idegeket. Pedig annak, aki egész éven át keményen dolgozik, nap mint nap helytáll a munkahelyén, igenis szüksége van a teljes kikapcsolódásra.

Utazás magazin hírek
A mobilár is lecsúszhat a téli lejtőn
A mobilár is lecsúszhat a téli lejtőn Hogyan használhatják a síelők legjobban a mobiltelefonjukat, amikor képeket küldenek haza a barátaiknak, rokonaiknak? Melyik a legjobb megoldás: vegyünk egy helyi SIM kártyát, válasszuk a hazai szolgáltatónkat, vagy használjunk egy nemzetközi SIM kártyát? A következő hetekben a síelők a világ minden táján elözönlik a síparadicsomokat és a havas lejtőket. Érthető...
Szükségállapotot vezettek be Bangkokban - Thaiföld most nem jó úticélnak bizonyul
Szükségállapotot vezettek be Bangkokban... A thaiföldi kormány szerdától Bangkok területére és egyes környező...
Az európai nagyvárosok közül Budapest a befutó uticél: a magyar főváros a legolcsóbb
Az európai nagyvárosok közül Budapest... Rövid időre meglátogatna egy európai nagyvárost, és közben nem szeretne...
Üdülőjogok másodkézből a legkedvezőbb áron

Üdülőjogok másodkézből a legkedvezőbb áron

Üdüljön mától Ön is 4-5*-os színvonalon 1/3 áron! Üdülőjogok másodkézből a legkedvezőbb áron. Korrekt tájékoztatás, teljes körű ügyintézés, ügyvédi háttér. Ne elégedjen meg a tökéletesnél kevesebbel!

Tuti menü