Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasbiztosítás képes leírás - Utazás.tlap.hu
részletek »

Utasbiztosítás - Utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazas.tlap.hu » Utasbiztosítás
Keresés
Találatok száma - 3 db
Online utasbiztosítás

Online utasbiztosítás

Az oldal kiemelten foglalkozik utasbiztosításokkal. Egyrészt tájékoztatást nyújt, másrészt pedig kalkulátort, és online kötési lehetőséget tartalmaz (jobb oldali menüsor). Ezen kívül más biztosítás típusok is köthetőek az oldalon keresztül, illetve a biztosításokkal kapcsolatosan megjelenő fontosabb híreket is közzé tesszük.

Utasbiztosítás - AEGONdirekt.hu

Utasbiztosítás - AEGONdirekt.hu

Egy külföldi nyaralás életre szóló emlék lehet. Vigyázzon rá, hogy ezt a egynéhány napot vagy hetet semmi ne tehesse tönkre. Biztosítsa magát nyári utazása időszakára is! Utasbiztosítást most nagyon kedvezményes árakon, napi 300 forinttól köthet 2011-ben! Ne tehesse tönkre külföldi útját semmilyen hirtelen bekövetkező baleset, betegség avagy neadjisten lopáskár.

Utasbiztosítás kedvező áron

Utasbiztosítás kedvező áron

Külföldi utazásnál különösen rossz, ha valamilyen baleset éri az embert és ellátásra, súlyosabb esetben több napos kórházi kezelésre szorul. Ennél már csak az rosszabb, ha családtagjával történik valami. Az utasbiztosítás megóvja Önt és szeretteit az ilyen esetben várható további kellemetlenségektől és súlyos anyagi kiadásoktól - mindig felkészülten induljon útnak! Oldalunkon megtalálja az összes biztosító ajánlatát és össze is hasonlíthatja azokat.

Tuti menü